Гранатовий глінтвейн
С кожним днем становиться все холодніше. Тому, на нашу думку, вже прийшов час для глінтвейну!
ІНГРЕДІЄНТИ
- Гранатовий сік – 1 л
- Бутильована вода – 250 мл
- Апельсини – 1 штука
- Кориця – 2 штуки
- Гвоздика – 10 штук
- Чорний запашний перець – 6 штук
- Аніс (бадьян) – 2 штуки
- Лавровий лист – 3 штуки
Приготування
- 1 Гранатовий сік та воду налити в каструлю, поставити на сильний вогонь.
- 2 З апельсина стерти цедру і вичавити сік. Можна використовувати цілу шкірку, але вона може надати напою зайвої гіркоти.
- 3 Додати всі інгредієнти в каструлю.
- 4 Як тільки рідина закипить, зняти з вогню, накрити кришкою і настояти 30-60 хвилин. Після цього процідити, при необхідності підігріти.
Ціна бутля води— 45 гривень. При замовленні від 2-х і більше — 40 гривень за бутль
Вечірня доставка здійснюється ТІЛЬКИ по середах. Ціна одного бутля води -50 гривень. Два і більше бутлів— 45 гривень за бутль
Доставка в Богоявленський район здійснюється в понеділок, середу і п'ятницю!