Корична кава латте
СКЛАДОВІ
- Бутильована вода – 300 мл
- Цукор – 70 г
- Коричневий цукор – 2 столові ложки
- Палички кориці – 3 штуки
- Свіжозварена кава – 170 мл
- Молоко – 170 мл
- Збиті вершки – за смаком
- Мелена кориця – до смаку
Приготування
- Для коричного сиропу в невеликому сотейнику з’єднайте воду, цукор і зламані навпіл палички кориці, поставте на середній вогонь і варіть до кипіння. Зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин. Видаліть корицю, поверніть сироп на вогонь, додайте коричневий цукор і варіть на середньому вогні до розчинення цукру. Зніміть з вогню, остудіть, перелийте в пляшку з герметичною пробкою до використання.
- Для латте налийте в стакан 2 столові ложки сиропу, свіжозварену каву, гаряче молоко і в кінці молочну пінку або шапку збитих вершків. Посипте молотою корицею і подавайте.
Ціна бутля води— 45 гривень. При замовленні від 2-х і більше — 40 гривень за бутль
Вечірня доставка здійснюється ТІЛЬКИ по середах. Ціна одного бутля води -50 гривень. Два і більше бутлів— 45 гривень за бутль
Доставка в Богоявленський район здійснюється в понеділок, середу і п'ятницю!