Грейпфрутовий-м’ятний мохіто
СКЛАДОВІ
- Цукор – 0,3 склянки
- Бутильована вода – ½ склянки
- Листя м’яти – 35 г
- Червоні грейпфрути – 1 штука
- Білий ром – ¾ склянки
- Лід – 3 склянки
- Мінеральна вода – 1 стакан
Приготування
- У сотейнику доведіть до кипіння цукор і воду. Зніміть з вогню, додайте листя м’яти, закрийте кришкою і залиште на 10 хвилин. Процідіть в миску і охолодіть.
- Ножем для фруктів зріжте з грейпфрута цедру довгими смужками. Покладіть в миску і залийте ромом. Накрийте і залиште на 30 хвилин. Процідіть.
- Ретельно виріжте сегменти з грейпфрута, видаляючи мембрани.
- У кожен келих покладіть 2-3 сегмента грейпфрута, додайте 0,75 склянки льоду. Окремо змішайте 3 столові ложки рому, 2 столові ложки м’ятного сиропу і 0,25 склянки мінеральної води, влийте в келих. Прикрасьте листям м’яти.
Ціна бутля води— 45 гривень. При замовленні від 2-х і більше — 40 гривень за бутль
Вечірня доставка здійснюється ТІЛЬКИ по середах. Ціна одного бутля води -50 гривень. Два і більше бутлів— 45 гривень за бутль
Доставка в Богоявленський район здійснюється в понеділок, середу і п'ятницю!