Журавлинний сбитень з червоним вином
ІНГРЕДІЄНТИ
- Журавлина – 250 г
- Вода – 600 мл
- Гвоздика – 3 штуки
- Палички кориці – 2 штуки
- Кардамон – 3 штуки
- Мускатний горіх – щіпка
- Мед – 100 г
- Червоне сухе вино – 200 мл
Інструкція приготування
- З журавлини вичавити сік, вичавки викласти в каструлю.
- Залити отжимки водою, додати спеції, довести до кипіння і варити 15 хвилин.
- Додати мед, розмішати і відразу зняти з вогню.
- Дати напою остигнути і прибрати в холодильник на 8 годин. Потім процідити.
- Влити в отриманий відвар вино і журавлинний сік, поставити на тихий вогонь і, помішуючи, довести майже до кипіння. Як тільки з’являться перші бульбашки, зняти з вогню. Спробувати і, якщо захочеться, вмішати ще трохи меду. Дати настоятися 10 хвилин.
Ціна бутля води— 45 гривень. При замовленні від 2-х і більше — 40 гривень за бутль
Вечірня доставка здійснюється ТІЛЬКИ по середах. Ціна одного бутля води -50 гривень. Два і більше бутлів— 45 гривень за бутль
Доставка в Богоявленський район здійснюється в понеділок, середу і п'ятницю!