Рос Укр

Замовити воду
на сайті:
Замовити воду


Замовити через соцмережі:
Viber Замовити воду Messenger Замовити воду Telegram Замовити воду Facebook Замовити воду


Таурус Таурус Таурус
Наші телефони:

(0512) 71-71-31;
(0512) 71-71-21 (автоответчик);
067 512-55-76; 095 788-68-29;
093 213-29-26 (Viber)

Замовте воду прямо зараз.

ФІП / Юр. лице:

Ваш телефон:

Адреса доставки:

Дата доставки:

Час доставки:



К-во бутлів:

Помпа для води:

Відзначте цей пункт, якщо ви ще не замовляли воду в бутлях.
Застава за бутель — 140 гривень

Кількість необхідних Вам заставних бутлів:

Коментар:

До сплати: 45 грн

Замовити воду Закрити

Ціна бутля води— 45 гривень. При замовленні від 2-х і більше — 40 гривень за бутль

Вечірня доставка здійснюється ТІЛЬКИ по середах. Ціна одного бутля води -50 гривень. Два і більше бутлів— 45 гривень за бутль

Доставка в Богоявленський район здійснюється в понеділок, середу і п'ятницю!

Напишіть Ваші побажання.

Ваше им'я:

Ваш телефон:

Ваше повідомлення:

Відправити повідомлення Закрити
Домашній житній квас

Домашній житній квас

СКЛАДОВІ

для закваски:

  • житні сухарі (підсушені в духовці скибочки житнього хліба) -200 гр.
  • сухі дріжджі-10 гр.
  • цукор-4 ст.л.
  • гаряча бутильована вода-2,5-3 літра,
  • трилітрова банка

для квасу:

  • тепла бутильована вода, приблизно 2,5 л.
  • цукор-7-8 ст.л.
  • сухарі з 100 гр житнього хліба

Покроковий рецепт приготування

У домашніх умовах хлібний квас можна приготувати з житнього борошна або сухарів. Найбільш простий і швидкий спосіб приготування квасу з житніх сухарів з додаванням свіжих дріжджів.

1. У духовці посушити шматочки житнього хліба.

2. Готуємо закваску: У чисту банку насипаємо цукор, кладемо сухарі.

3. Заливаємо гарячою водою (окропом). Воду наливаємо “по плічка” банки. Ми залишаємо остигати.

4. Коли температура хлібного настою буде 30-35 градусів, готуємо дріжджі: розчиняємо їх у чверті склянки теплої води.

5. Потім додаємо в банку. Накриваємо банку марлею, кришкою закривати не можна. Ми залишаємо в теплому приміщенні на добу, може і 1,5, якщо температура в приміщенні нижче 21 градуса.

6. Через добу, на дні банки утворюється гуща, це і є закваска.

7. Через марлю зливаємо рідина-це перший квас, він досить сильно віддає дріжджами, тому його просто виливаємо.

8. З банки виймаємо великі розмоклих шматки хліба, а то що залишилося на дні -закваска. Виймає її з банки, банку миємо й повертаємо закваску.

9. Перша закваска ще слабенька і містить якусь кількість дріжджів, але з кожним приготуванням квасу буде ставати сильнішими, повністю зникне запах дріжджів. Тепер можна приступати до приготування квасу.

10. Додаємо в банку із закваскою цукор, кількість 4-7 столових ложок, дивлячись який напій хочете солодкуватий, як розливний бочковий або кислий. Додаємо сухарі з 100 гр житнього хліба. Заливаємо теплою, 30-35 градусів, водою, так само “по плічка” Накриваємо марлею і залишаємо на добу або трохи більше, в цілому за смаком і запахом буде зрозуміло, що квас готовий.

11. Зливаємо готовий квас, зберігати його можна закривши капроновою кришкою в холодильнику. З банки видаляємо старий хліб. І ставимо наступну порцію квасу. Кількість закваски з кожним разом буде збільшуватися, залишайте необхідну кількість, решту викидайте.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Хлібний квас вже багато століть залишається одним з найпопулярніших освіжаючих напоїв. На його основі готуються тюрі, окрошки, Ботвинов, маринується і гаситься м’ясо.

Він не тільки смачний, але дуже корисний для нашого організму. Завдяки вмісту в його складі вітамінів Е і В1, амінокислотам покращує обмін речовин, благотворно впливає на травну, нервову, серцево-судинну систему.

Мало хто знає, що справжній квас має антимікробні властивості. Під час війни в госпіталях його давали пораненим солдатам в якості цілющого напою, що сприяє швидкому одужанню.




Таурус.укр © 2019-2020

Зв'язатися з керівництвом

Заказать воду по телефону

(0512) 71 71 31;
(0512) 71 71 21 (автовідповідач);
067 512 55 76;
095 788 68 29;
093 213 29 26 (Viber)