Рос Укр

Замовити воду
на сайті:
Замовити воду


Замовити через соцмережі:
Viber Замовити воду Messenger Замовити воду Telegram Замовити воду Facebook Замовити воду


Таурус Таурус Таурус
Наші телефони:

(0512) 71-71-31;
(0512) 71-71-21 (автоответчик);
067 512-55-76; 095 788-68-29;
093 213-29-26 (Viber)

Замовте воду прямо зараз.

ФІП / Юр. лице:

Ваш телефон:

Адреса доставки:

Дата доставки:

Час доставки:



К-во бутлів:

Помпа для води:

Відзначте цей пункт, якщо ви ще не замовляли воду в бутлях.
Застава за бутель — 140 гривень

Кількість необхідних Вам заставних бутлів:

Коментар:

До сплати: 45 грн

Замовити воду Закрити

Ціна бутля води— 45 гривень. При замовленні від 2-х і більше — 40 гривень за бутль

Вечірня доставка здійснюється ТІЛЬКИ по середах. Ціна одного бутля води -50 гривень. Два і більше бутлів— 45 гривень за бутль

Доставка в Богоявленський район здійснюється в понеділок, середу і п'ятницю!

Напишіть Ваші побажання.

Ваше им'я:

Ваш телефон:

Ваше повідомлення:

Відправити повідомлення Закрити
Яку воду краще використовувати для приготування їжі? Водопровідну або фільтровану? Мінеральну? Бутильовану?

Яку воду краще використовувати для приготування їжі? Водопровідну або фільтровану? Мінеральну? Бутильовану?

Вода, яку ми використовуємо для приготування їжі, має першорядне значення. Водопровідна цілком годиться, але багатьом людям не подобається її характерний металевий присмак, який передається і страві. Також не підходить для приготування їжі мінеральна вода. Рішення? Використовуйте в кухні фільтровану або бутильовану воду.

Більшість наших співвітчизників для приготування їжі використовують звичайну воду з-під крана. Висока температура вбиває мікроорганізми; крім того, кип’ятіння води призводить до випадання у вигляді осаду частини мінералів, особливо кальцію і магнію. Це пом’якшує воду, але в той же час призводить до погіршення мінерального складу.

Проте не завжди ми повністю довіряємо її якості або вона нам просто не дуже подобається. За неприємний смак може нести відповідальність присутній у воді хлор, який додається для того, щоб запобігати біологічне забруднення і розвиток бактерій. Крім того, відповідальність за якість і смак води несе і застаріле обладнання в самих житлових будинках. Тому багато хто шукає більш «надійну» воду для пиття і приготування їжі.

Фільтрація покращує смак?

Багато людей вважають, що страви будуть смачніше, якщо готувати їх на профільтрованій воді. Фільтрація перетворилася в звичайну практику, її здійснюють за допомогою спеціальних фільтрів, що надягають безпосередньо на кран, або за допомогою судин з фільтрами. Ці процедури спрямовані на підвищення якості і смаку води.

Кухарі в усьому світі дуже часто використовують для приготування їжі саме фільтровану воду, В Європі на ній готують визнані ресторатори. У багатьох місцях планети не тільки подають фільтровану воду своїм клієнтам безкоштовно, але використовують її в процесі експлуатації професійного кухонного обладнання, наприклад, конвекційних печей, тому що це вода більш делікатна і м’яка. Простий приклад: коли ми готуємо на водопровідній непрофільтрованний воді, на посуді залишається характерний осад. Якщо ми використовуємо фільтровану рідина, такого не буде.

Фільтрація призводить до того, що з води видаляються компоненти, погано впливають на її смак і запах, і це благотворно позначається на якості страв. Овочі, приготовлені на такий водичці, швидше стають м’якими, стають більш смачними супи. Ця вода ідеально підходить для приготування кубиків льоду, морозива, гарного чаю або кави.

Деякі люди не довіряють воді з-під крана, навіть відфільтрованої, і для приготування їжі використовують мінеральну. Це не найкраща ідея.

Мінеральна вода не придатна для приготування їжі, тому що в процесі термічної обробки випадають в осад мінеральні солі, в такому вигляді не засвоювані організмом. Експерти додають, що під час кипіння мінеральної води змінюються її властивості, що мають значення для здоров’я. Особливо це актуально для води високомінералізованої або лікувальної. Як високо, так і середньомінералізована води призначені для безпосереднього вживання, і в такому вигляді вони безпечні. Після відкриття пляшки з мінералкою її потрібно випити протягом 24 годин, так як потім в ній можуть розвиватися бактерії.

Бутильовану воду часто використовують для приготування їжі для дітей, наприклад, супів, тушкованого м’яса. Вона смачна, тому що нейтральна. Саме нейтральність є суттю і перевагою води. Завдяки процесу варіння вона допомагає витягувати смак і аромат з інших продуктів, але при цьому сама повинна залишатися непомітною. Головна перевага бутильованої води – її нейтральний мінеральний склад і смак.

Отже, резюмуємо сказане вище. Цілком можна використовувати для приготування їжі звичайну водопровідну воду, при бажанні її відфільтрувавши. Але якщо смак і якість вас не влаштовує, можна використовувати бутильовану воду, якість якої не залежатиме від стану водопроводу в нашій квартирі, вмісту хлору або жорсткості води.




Таурус.укр © 2019-2020

Зв'язатися з керівництвом

Заказать воду по телефону

(0512) 71 71 31;
(0512) 71 71 21 (автовідповідач);
067 512 55 76;
095 788 68 29;
093 213 29 26 (Viber)